Beatrice Orler
 
 
 
Carmen med Skånska Operan

Carmen med Skånska Operan

 
 

För Företag

Har Ni ett företagsevent på gång eller kanske en firmafest? Vill Ni förgylla nästa konferens med ett charmigt operauppträdande? Beatrice Orler har mångårig erfarenhet från att uppträda vid olika företagsevenemang och vet hur mycket ett operainslag kan förhöja varje tillfälle.

 

Program SMALL

Under 15 minuter blir ni förförda av Carmen, charmade av Rossinis koloraturer och får njuta av melodiska operettfavoriter.

 

Program MEDIUM

I detta halvtimmesprogram fokuserar vi på charm och trallvänliga melodier från operettvärlden och operans charmigaste arior. Carmen har en given plats och likaså en koloraturkavalkad av Rossini. En och annan svensk sång och även ett cabaretnummer kan dyka upp.

 

Program LARGE

För Er som önskar en egen konsert, exempelvis att bjuda Era kunder på. Programmet anpassas efter Era önskemål. Här finns utrymme för att blanda opera med romanser, barockt med romantiskt, allvar med lättsamhet och kända pärlor med mer okända verk.

 

För bokningsförfrågningar:

 
Name *
Name

 Sång Vid Speciella Tillfällen

 

Vankas det bröllop, dop eller kanske någon annan festlighet? Kanske vill Du förgylla en anhörigs begravning med stämningsfull sång? Fyller Du jämnt eller vill du överraska någon annan med ett sånguppträdande? Beatrice Orler har stor erfarenhet från alla olika slags tillfällen och en stor repertoar att hämta passande sånger ur. Självfallet får Du komma med egna önskemål så favoritsången kommer med!

Vill Du att Beatrice Orler ska komma och sjunga på Din tillställning? Har du frågor och funderingar om huruvida ett opera- eller sångframträdande skulle kunna passa för Ert tillfälle? Tveka inte att kontakta Beatrice Orler via formuläret nedan.

 
Name *
Name